De CSU Aanmoedigingsprijs

De ervaringen van de voorgaande drie edities zijn erg positief. Dat heeft ons ertoe gezet om nóg een versneller toe te voegen: de CSU Aanmoedigingsprijs. Dit is een glansrijke stimulans voor het beste innovatieve idee dat nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient.

Ken jij iemand met een goed idee? Jijzelf misschien?

We zijn benieuwd of jij een jonge innovator, student of start-up kent met een goed en vernieuwend idee, die zou kunnen meedingen naar de CSU Aanmoedigingsprijs. Of ben jij die jonge innovator misschien zelf?

Iemand aandragen of jezelf inschrijven, kan via onderstaande buttons. De winnaar van de CSU Aanmoedigingsprijs krijgt de spotlights gericht op zijn of haar originele idee en wint bovendien een bedrag van 2.000 euro.

De inschrijving voor de CSU Innovatie Award en dus ook voor de Aanmoedigingsprijs is op dit moment gesloten. Maar wanneer je jouw idee of innovatie toch al met ons wilt delen, doe dat dan gerust! Wie weet inspireren we elkaar tot iets nieuws, of nemen we jouw idee alvast mee voor de CSU Innovatie Award 2022.

Scherper op overmorgen.

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee willen we een platform bieden aan jong, ondernemend talent en samen werken aan morgen en overmorgen.