Inschrijven

Goed dat je jezelf gaat inschrijven! We zijn heel erg benieuwd naar jouw innovatieve idee. Deelnemen is heel eenvoudig met deze drie stappen:

1. Deel jouw idee

We willen allereerst graag weten wie jij bent én met welke innovatie je kans wilt maken op het winnen van onze succesversneller. Vul het formulier hieronder in en jouw eerste stap naar succes is gezet.

2. Maak de inschrijving definitief

Zodra we je idee binnen hebben, ontvang je van ons als tweede stap een link om de inschrijving definitief te maken. Op dat moment vragen we je alle informatie aan te leveren die onze jury nodig heeft om jouw innovatie te beoordelen. Hoe beter je dat doet, hoe meer kans je maakt. We vragen je ook een korte video mee te sturen waarin je jezelf voorstelt en kort je idee pitcht. Kijk ook alvast naar de criteria waar je op wordt beoordeeld zodat je dit mee kunt nemen bij het invullen van het formulier. Is je idee een team effort? Vul het formulier dan als team in, één inschrijving is voldoende.

We willen benadrukken dat je inzending vertrouwelijk wordt behandeld en dat de personen die je inschrijving te zien krijgen, waaronder de juryleden, allemaal een Non-Disclosure Agreement hebben getekend. Het is jouw (of jullie) idee en dat blijft het ook.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Inschrijving stap 1 - We willen eerst graag weten wie je bent.

0/150 woorden
0/150 woorden

Bij het klikken op 'verder' laat je ons weten mee te willen doen met de CSU Innovatie Award. Je kunt direct verder, maar wij sturen je ook een mail om Stap 2 van het inschrijfproces op een later moment verder te doorlopen. We gebruiken je gegevens enkel voor dit event en aan het event gerelateerde activiteiten. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

* Verplichte velden