Editie 2020

De CSU Innovatie Award is dé kickstart naar succes van jouw innovatieve idee!
In november 2020 werd de zinderende online finale live uitgezonden vanuit de studio in Rotterdam. Het innovatieve systeem van Plaex won onze succesversneller. Hieronder lees je daar meer over, ook over de andere twee finalisten.

Winnaar

Plaex

Een slimme afvalcontainer die het via artificial intelligence mogelijk maakt om afval bij de bron te scheiden.

Juist nu is innovatie waardevoller dan ooit. Niet alleen in de facilitaire branche, maar in de gehele samenleving ontstaan uitdagingen die we niet hadden verwacht. Uitdagingen die vragen om slimme oplossingen, zoals die van Tyrell Pantophlet en zijn team. Zijn idee is ontstaan vanuit een grote passie voor duurzaamheid, ondernemen en slimme technologie.

Lees meer
Finalist

WailSalutem

1,5 meter afstand houden is lastig en aangeven wanneer iemand te dichtbij staat ook. De draagbare sensor van de 12 jarige Wail helpt hierbij. Iedereen voelt zich direct een stuk veiliger!

Finalist

Ontsmetten.com

De rugzak van Ontsmetten.com brengt een vernieuwende, gebruiksvriendelijke manier om schoon te maken. Naast hygiëne, zorgt de navulbare verpakking ook nog voor vermindering van plastic afval!

Andere genomineerden

Home Office Shop

Werken vanuit huis is ‘here to stay’. Op maat gemaakte producten van Home Office Shop helpen om ook de thuisomgeving optimaal in te richten als werkplek. Laat thuis voor je werken!

 

 

Odour Elimination Not Masking

Overal waar mensen viezigheid achterlaten kunnen nare geuren ontstaan. Geuren die Odour Elimination afbreekt in plaats van maskeert. Een innovatie met heel veel mogelijke toepassingen!

Chemona

Hygiëne is belangrijker dan ooit. De antibacteriële coating van Chemona past helemaal in deze tijd. Door deze toepassing worden de groei van bacteriën en de verspreiding van virussen beperkt!

 

 

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.