OVER DE INNOVATIE PRIJS

De CSU Innovatie Award is een succesversneller. Het brengt impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling dankzij  een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Innoveren is vooruitzien

Voor het vijfde jaar op rij nodigt CSU ondernemers uit om hun innovatieve idee en vooruitziende blik op scherp te zetten binnen de brede facilitaire branche. Lees hier meer over het inschrijven voor de CSU Innovatie Award.

Innovaties als Bubbleflush, Plaex, Spacetime Layers en WarpVR bewezen al eerder voorop te lopen en wonnen onze succesversneller.

Jouw beurt is nú!

De inschrijving voor de CSU Award 2022 is op dit moment gesloten

Maar wanneer je jouw idee of innovatie toch al met ons wilt delen, dan kan dat binnenkort. Wie weet inspireren we elkaar tot iets nieuws, of nemen we jouw idee alvast mee voor de CSU Innovatie Award 2023.

INNOVEREN IS VOORUITZIEN.

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.