OVER DE INNOVATIE PRIJS

De CSU Innovatie Award is een succesversneller. Het brengt impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling dankzij een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Alleen samen kunnen we de wereld om ons heen gelukkiger, mooier, gezonder, duurzamer en slimmer maken
Daarom nodigt CSU jou, als start-up, student of (jonge) ondernemer, uit om je innovatieve idee en vooruitziende blik op scherp te zetten binnen de brede facilitaire branche.

Lees hier meer over de voorwaarden.

Innovaties als No-Touch Blokzeep Dispenser, Bubbleflush, Plaex, Spacetime Layers en WarpVR bewezen al eerder voorop te lopen en wonnen onze succesversneller.

 

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.