OVER DE AWARD

De CSU Innovatie Award is een succesversneller. Het brengt impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling dankzij coaching en toegang tot de juiste netwerken.


Maak jij een wereld van verschil?

Meer dan ooit zijn we op zoek naar slimme en duurzame oplossingen die een wereld van verschil maken. Veranderingen die we in de hele samenleving ervaren zijn in een stroomversnelling geraakt. We werken op andere plekken, ontmoeten elkaar op kantoor. We zorgen waar nodig, liefst thuis voor elkaar. We blijven reizen, maar bewegen ons anders. Gezondheid staat onverminderd hoog op de agenda, net als duurzaamheid. Al deze uitdagingen in de facilitaire branche bieden volop kansen voor creatieve ondernemers. Slimme en duurzame innovaties maken werkend, recreërend, lerend, reizend en zorgend Nederland wendbaarder en socialer in de snel veranderende wereld van ‘het nieuwe normaal’. Want we leren van vandaag en veranderen voor morgen én overmorgen.

 

CSU daagt je uit – jonge ondernemers, start-ups en studenten – om met slimme en duurzame producten of diensten te komen die de leefwereld en werkomgevingen van mensen beter, gezonder en gelukkiger maken. Het facilitaire werkveld is een grote bedrijfstak en biedt enorme kansen om jouw slimme idee breed toe te passen. Niet eerder kon je met jouw onconventionele oplossing zó snel van betekenis zijn voor de facilitaire branche en de hele maatschappij. Samen bereiken we meer. Samen zijn we scherper, morgen én overmorgen.

 

Maakt jouw innovatie een wereld van verschil? Verdient jouw innovatieve product of dienst onze succesversneller? Bewijs jouw potentieel en doe mee aan de CSU Innovatie Award!

Start inschrijvingen

1 juni

Sluiting inschrijvingen

9 september – 12.00u

Selectiedag

16 september

Bekendmaking genomineerden

1 oktober

Live pitch

13 oktober

Bekendmaking finalisten

5 november

Finale – CSU Innovatie Award

11 november

Scherper op overmorgen.

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee willen we een platform bieden aan jong, ondernemend talent en samen werken aan morgen en overmorgen.