Alle edities op een rij

Laat je inspireren door de winnende innovaties en pitches.

Innovatie Award 2022

Editie 2022 werd gewonnen door No-Touch Blokzeep Dispenser, deze design zeepschaver voor blokzeep is het alternatief voor vloeibare zeep waarbij verpakkingsmateriaal, restafval en logistiek tot een minimum worden beperkt. De ander twee finalisten waren Sunrider en Recyclermachine.

Innovatie Award 2021

Editie 2021 werd gewonnen door Bubbleflush, een ultrasoon toilet reinigingssysteem zonder gebruik van chemicaliën. De ander twee finalisten waren Walkingroom en seesoap.

Innovatie Award 2020

Editie 2020 werd gewonnen door Plaex, een slimme afvalcontainer die het via artificial intelligence mogelijk maakt om afval bij de bron te scheiden. De ander twee finalisten waren WailSalutem en Ontsmetten.com.

Innovatie Award 2019

De CSU Innovatie Award 2019 ging naar Spacetime Layers, een platform dat organisaties in staat stelt locatie-specifieke informatie beschikbaar te maken via een app opgebouwd uit kaartlagen. Layers won van Metal Fuel Systeem en Voting Bin.

Innovatie Award 2018

In de allereerste editie van de CSU Innovatie Award werd de succesversneller gewonnen door Warp Industries. Zij ontwikkelden een platform dat organisaties in staat stelt om virtueel te trainen in levensechte situaties door 360° VR techniek. Andere finalisten waren School Supply en KeyWe.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.