Editie 2023

De CSU Innovatie Award 2023 is gewonnen door D2D Water Solutions met hun innovatie Drop2Drink!

De feestelijke finale van de CSU Innovatie Award was onderdeel van het CSU Congres, voor professionals en belangstellenden uit de facilitaire branche in het AFAS Theater Leusden. Op 8 november. Namens D2D nam Jeroen Renders de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Esmée Ficheroux. Samen met €10.000,- investeringsbudget, professionele begeleiding en een marketing-boost.

 

Op het podium stonden ook NANDO en iTapToo. Van jullie gaan we ook zeker nog veel horen!

 

Hieronder lees je alles over de winnaar, de finalisten en de genomineerden.

Winnaar

Drop2Drink Unit

De Drop2Drink unit filtert hemelwater tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard. Dit decentrale filtersysteem is compact, zelfreinigend, kostenefficiënt en filtert zonder toevoegingen.

Finalist

iTapToo Refillpoint

Een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje. Verpakkingsvrij, suikervrij, vervoersarm en handig aangesloten op de waterleiding van kantoren, scholen en openbare plekken.

Finalist

NANDO

Het team van NANDO monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken. De data worden direct gedeeld om kennis en inzicht te bieden in de kwantiteit en kwaliteit van afvalstromen.

Andere genomineerden

Visual Contracts builder

Visual Contract Builder biedt de mogelijkheid om vanuit templates gemakkelijk en slim begrijpelijke, visuele contracten te maken. Recht en arbeid worden zo toegankelijker voor iedereen op elk niveau.

TaqtOne

Met het TaqtOne systeem worden werkzaamheden van faciliteitsmedewerkers op locatie digitaal gedocumenteerd zodat gebruikers en medewerkers precies weten wat er waar is schoongemaakt.

AI-Hologram (LEXIE)

Met het slimme AI-hologram LEXIE maakt Media Hologram de werkzaamheden, de overdracht en de potentiële taalbarrière van facilitaire dienstverlening op locatie gemakkelijker, sneller en slimmer.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.