Editie 2021

De CSU Innovatie Award is dé kickstart naar succes van jouw innovatieve idee!
In november 2021 won Bubbleflush van Dennis Luiten en Hidde Reitsma onze succesversneller in Studio 21 in Hilversum. Hieronder lees je daar meer over, ook over de andere twee finalisten en alle genomineerden.

Winnaar

BubbleFlush

‘BubbleFlush’ is het eerste actieve reinigingssysteem voor het toilet dat hygiënisch schoonmaakt zonder gebruik van milieubelastende schoonmaakmiddelen. Het levert een schoon toilet en een aanzienlijke afname van afval en verontreinigd rioolwater op. Clean Totaal ging in gesprek met Dennis Luiten van TranZero. Lees de publicatie hier en kom nog veel meer te weten over deze winnende innovatie.

 

Finalist

Walkingroom

Loopbandbeleving voor het stimuleren van beweging in kantoren.

Finalist

Seesoap

Zichtbare handzeep voor beter en gemakkelijker handenwassen.

Andere genomineerden

BEUKK Vending

Geautomatiseerd ordersysteem tussen vendingmachines en lokale (land)verse producten.

Blinky Ecotabs

Navul-schoonmaakmiddel in de vorm van ecologisch verantwoord poederconcentraat.

On-edge vuildetectie

Vuildetectie met behulp van AI op basis van bestaande camera infrastructuur won dit jaar een aanmoedigingsprijs. Deze deelden wij uit als glansrijke stimulans voor het beste innovatieve idee dat nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.