Editie 2019

De CSU Innovatie Award is dé succesversneller van jouw innovatieve idee! In november 2019 vond de tweede feestelijke award uitreiking plaats in De Efteling. Hieronder lees en zie je meer over de winnaar Spacetime Layers, de andere genomineerden, en de avond zelf!

Winnaar

Spacetime Layers

Patrick Trentelman van Spacetime Layers is de winnaar van de CSU Innovatie Award 2019.

Spacetime Layers is een platform dat organisaties in staat stelt locatie-specifieke informatie beschikbaar te maken via een app opgebouwd uit kaartlagen: Layers. Het idee van Spacetime Layers vindt zijn oorsprong in de klas van basisschoolleraar Patrick Trentelman.

Lees meer
Finalist

Voting Bin

Uniek, in het oog springend product waarmee recyclen en schoonhouden van uiteenlopende locaties aantrekkelijker wordt gemaakt voor bezoekers.

 

Finalist

Metal fuel systeem

Circulaire infrastructuur voor schone energie om toekomstige energiebehoefte te verduurzamen middels de opslag en verbranding van ijzerpoeder.

Andere genomineerden

Tapster

Een app, die innovatie terugbrengt op de werkvloer door medewerkers te betrekken bij het aandragen, beoordelen en evalueren van ideeën.

 

 

Happy Slider

Sneller, laagdrempeliger én leuker real-time klantsentiment verzamelen op een manier die past bij het natuurlijk gedrag van mensen.

 

 

Ollot - Zelfrooster Software

Platform dat voor toename van autonomie, werkplezier en welbevinden zorgt door werknemers zelf hun rooster samen te laten stellen.

Scherper op overmorgen.

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee willen we een platform bieden aan jong, ondernemend talent en samen werken aan morgen en overmorgen.