De fantastische aftrap tijdens Innovatie Boost 2021

De aftrap van de CSU Innovatie Award 2021 werd officieel gegeven op 12 februari jl. tijdens de CSU Innovatie Boost 2021. De Innovatie Boost is een inspirerende week waarin het snelveranderende facilitaire werkveld onder de loep wordt genomen. Aan de hand van interactieve sessie met toonaangevende sprekers en organisaties uit de facilitaire wereld kwamen de afgelopen editie de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom innovatie en duurzaamheid aan bod, met een vertaalslag naar alle diverse branches. De ontwikkelingen staan immers nooit stil…

En dat zien we ook terug bij de CSU Innovatie Award 2021. De officiële aftrap kun je in z’n geheel terugzien online. In onderstaande video gaat Manager Innovatie bij CSU, Kos Fourkiotis, in gesprek met oud winnaars Guido Helmerhorst (Chief Growth Officer bij WarpVR) en Patrick Trentelman (Directeur Spacetime Layers) over het effect van onze succesversneller op hun prijswinnende innovaties. Daarnaast krijg je uitleg van jurylid Dr. Ferdinand Jaspers (Adjunct-professor Ondernemerschap en Programmadirecteur RSM & ECE), over zijn visie op innoveren, ondernemen en de CSU Innovatie Award.

Kick-off CSU Innovatie Award 2021

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.