De stembus voor de CSU Innovatie Award van 2021 is geopend!

De CSU Innovatie Award, onze zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche, gaat snel richting de finale. Vorige week hebben zes zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties gepitched voor de negenkoppige vakjury in theater Markant Uden. De jury wijst twee finalisten aan, maar ook jij kiest één van de drie finalisten.

Onze vakjury is druk in beraad over de ingezonden innovaties van 2021. Zij zijn ook ontzettend benieuwd naar jouw mening en visie.

Wie heeft in jouw ogen de meest impactvolle innovatie en het beste verhaal? Kortom, welke innovatie mag van jou mee naar de finale op 11 november?

De genomineerden hebben hun pitch voor je opgenomen op video, zodat jij de ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst kunt bekijken én beoordelen.

Via de onderstaande button bekijk je de zes pitch-video’s en stem je op jouw favoriet:

De CSU Innovatie Award
De CSU Innovatie Award is een succesversneller die impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling brengt. CSU daagt je uit om met slimme en duurzame producten of diensten te komen die de leefwereld en werkomgevingen van mensen beter, gezonder en gelukkiger maken.

Het facilitaire werkveld is een grote bedrijfstak en biedt enorme kansen om jouw slimme idee breed toe te passen. Niet eerder kon je met jouw onconventionele oplossing zó snel van betekenis zijn voor de facilitaire branche en de hele maatschappij. Samen bereiken we meer. Samen zijn we scherper, morgen én overmorgen.

Inschrijven CSU Innovatie Award
Heb jij zelf dé oplossing voor uitdagingen van morgen en overmorgen? De inschrijving voor de CSU Award is op dit moment helaas gesloten. Maar wanneer je jouw idee of innovatie toch al met ons wilt delen, doe dat dan gerust! Wie weet inspireren we elkaar tot iets nieuws, of nemen we jouw idee alvast mee voor de CSU Innovatie Award 2022. 

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.