Dit zijn de drie finalisten van de CSU Innovatie Award 2022

SunRider, RecyclerMachine en No-touch blokzeep dispenser gaan op 10 november tijdens de bijzondere lustrumeditie uitmaken wie onze succesversneller dit jaar wint.

Voor de finale koos de jury haar twee favorieten en de derde finalist stemde jij de finale in.

Uiteraard bedanken we ook HSI-Box, De Slimme Fijnstofmeter en i-giene. We hebben jullie deelname en inzet enorm gewaardeerd. Jullie idee is onder de aandacht gebracht bij een flinke groep vakmensen, innovators, kenners en geïnteresseerden. Van jullie gaan we ook zeker nog veel horen!

Lees hier alles over de drie finalisten en natuurlijk ook de andere ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.