Dit zijn de drie finalisten van de CSU Innovatie Award 2023…

Drop2Drink, NANDO en iTapToo gaan op 8 november tijdens het CSU Congres de strijd aan om de succesversneller van dit jaar.

  • Drop2Drink Unit: De Drop2Drink unit filtert hemelwater tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard. Dit decentrale filtersysteem is compact, zelfreinigend, kostenefficiënt en filtert zonder toevoegingen.
  • iTapToo Refillpoint: Een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje. Verpakkingsvrij, suikervrij, vervoersarm en handig aangesloten op de waterleiding van kantoren, scholen en openbare plekken.
  • NANDO: Het team van NANDO monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken. De data worden direct gedeeld om kennis en inzicht te bieden in de kwantiteit en kwaliteit van afvalstromen.

Uiteraard bedanken we ook Visual Contracts builder, TaqtOne en AI-Hologram (LEXIE). We hebben jullie deelname en inzet enorm gewaardeerd. Jullie idee is onder de aandacht gebracht bij een flinke groep vakmensen, innovators, kenners en geïnteresseerden. Van jullie gaan we ook zeker nog veel horen!

Kijk hier de pitchvideo’s nog eens terug.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.