Een nieuwe versneller: de CSU Aanmoedigingsprijs

De uitreiking van de CSU Innovatie Award 2021 krijgt nóg meer glans met de introductie van een nieuwe award: de CSU Aanmoedigingsprijs.

De ervaringen van de voorgaande drie edities -de ontmoetingen met jong innovatief talent en hun inspirerende ideeën- zijn zo positief, dat CSU heeft besloten om ook deze succesversneller in het leven te roepen.

De CSU Aanmoedigingsprijs is een glansrijke stimulans voor het beste innovatieve idee of vernieuwende concept dat nu nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient. De winnaar van de CSU Aanmoedigingsprijs ontvangt een ontwikkelbudget van maar liefst € 2.000,-.

De stimulans en aandacht die de CSU Aanmoedigingsprijs biedt, zorgt ervoor dat het idee de ruimte krijgt om uit te groeien tot een volwaardig innovatief initiatief. En natuurlijk stimuleert en inspireert het de jonge innovator om zijn of haar vernieuwende idee verder te ontwikkelen.

Dit jaar is de eerste keer dat de CSU Aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.