Hoe is het met winnaar No-Touch Blokzeep…

De CSU Innovatie Award heeft winnaar LESSEAU een enorm bereik gegeven, met veel aanvragen. Waardoor LESSEAU is opgeschaald naar een voorraad van ruim 25 miljoen handwasjes!

Dit vroeg om een nieuw pand, in Arnhem. Waar ze zijn voorzien van alle faciliteiten. Ook voor de sociale impact heeft LESSEAU versterking in het team van Oekraïense mensen.

LESSEAU is de ontwikkelaar van de eerste automatische No-Touch blokzeep dispenser met duurzame blokzeep, 100% vrij van (micro)plastics en vegan.

LESSAU is al actief in theaters en gaat nu ook aan de slag in scholen. Want LESSAU heeft beloofd om – wanneer ze de CSU Innovatie Award 2022 winnen – met het prijzengeld 15 basisscholen GRATIS te voorzien van de No-Touch blokzeepdispensers. Leuk is dat de blokzeep ook komt op scholen waar wij vanuit CSU schoonmaken. Kinderen zijn de toekomst en de basis voor de toekomst begint nu!

Meer over deze duurzame blokzeep op www.lesseausoap.com

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.