Inschrijven CSU Innovatie Award ’21: nog één week!

Tot 9 september kunnen jonge ondernemers, startups en studenten hun innovatieve en toepasbare ideeën voor de facilitaire branche inschrijven voor de CSU Innovatie Award 2021. Hiermee maken deze innovators kans op de CSU Innovatie Award, een succesversneller voor het meest impactvolle idee. Inschrijven kan nog de komende week op www.csuinnovatieaward.nl.

De Innovatie Award is een initiatief van landelijk schoonmaakdienstverlener CSU. Als voortrekker in de facilitaire branche is CSU – winnaar van de Koning Willem I Prijs – proactief op zoek naar innovatieve oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan een schonere, gezondere en duurzamere wereld voor iedereen. Bestuurslid van CSU en juryvoorzitter Esmée Ficheroux: “Innoveren is oog hebben voor morgen en overmorgen. Het biedt jezelf, collega’s en partnernetwerk de ruimte om te dromen over hoe de dingen beter, mooier en effectiever kunnen. De CSU Innovatie Award draagt in hoge mate bij aan de ontdekking van ideeën en de ontwikkeling ervan tot toepasbare innovaties.” Uit alle inzendingen worden uiteindelijk 10 innovaties voorgelegd aan een onafhankelijke vakjury, professionals uit verschillende branches met veel ervaring, een groot (maatschappelijk) netwerk en een duidelijke visie op innovatie.

De succesversneller voor slimme innovaties
De winnaar van de CSU Innovatie Award 2021 ontvangt een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche. Naast de Innovatie Award kent de vakjury deze vierde editie nóg een prijs toe: de CSU Aanmoedigingsprijs. Dit is een glansrijke stimulans voor het beste innovatieve idee dat nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient. De winnaar van de Aanmoedigingsprijs krijgt de spotlights gericht op zijn of haar originele idee en wint een bedrag van 2.000 euro.

Maak een wereld van verschil
Slimme en duurzame innovaties maken werkend, recreërend, lerend, reizend en zorgend Nederland wendbaarder en socialer in de snel veranderende wereld, voor morgen en overmorgen. De balans tussen nieuwe technologische toepassingen, de inzet van mensen en samenwerking staat daarbij centraal. Esmée Ficheroux: “In een goede samenwerking met anderen ook van buiten de facilitaire branche, kom je pas echt tot verrassende inzichten, nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om jonge ondernemers en startups de ruimte te geven om zich gericht te ontwikkelen. Voor ons, voor hen en voor iedereen die vervolgens gemak ervaart of profijt heeft van de toepassingen die uit deze ontwikkeling voortkomen. Je kunt als deelnemer dus echt een wereld van verschil maken!”

Inschrijven kan tot 9 september
CSU daagt jonge ondernemers, startups en studenten uit om met slimme producten of diensten te komen die de leefwereld en werkomgevingen van mensen beter, gezonder en gelukkiger maken. Inschrijven kan nog tot 9 september op www.csuinnovatieaward.nl. Tijdens de finale op 11 november worden de winnaars van de CSU Innovatie Award en de CSU Aanmoedigingsprijs bekend gemaakt.

Over CSU
CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Houten en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.
CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 in 2021 kwam CSU net als in 2019 en 2020 als de nummer 1 in facilitaire dienstverlening uit de bus. Ook riep Facto CSU in 2020 uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. CSU is voor het zevende jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Meer info op www.csu.nl.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.