Een kick-start voor startups, scale-ups of jonge startende ondernemers met een topidee

De CSU Innovatie Award is een succesversneller voor innovatieve startups, scale-ups en anderen met een interessant ondernemingsplan. Het is een podium om hun originele, innovatieve ideeën voor de facilitaire branche te delen. De winnaar ontvangt een investeringsbudget van 10.000 euro, een marketing-boost en toegang tot een breed en relevant netwerk. Daarnaast word je als winnaar professioneel begeleid bij de ontwikkeling van jouw product of dienst voor toepassing in de facilitaire branche.

Waar zijn we naar op zoek?

CSU is voortdurend op zoek naar vernieuwende ideeën voor de facilitaire branche. Wanneer je met jouw ondernemersplan een bijdrage kunt leveren aan veilige, prettige, leuke en inspirerende woon- en werkomgevingen of verbeterde klantbeleving voor gebruikers en afnemers binnen de branche, dan ben je bij de CSU Innovatie Award aan het juiste adres.

Denk bijvoorbeeld aan innovaties op het gebied van artificial intelligence (AI), virtual reality (VR), augmented reality (AR), The Internet of Things, big data en robotica. Ook innovaties toegespitst op ‘the human touch’ horen daar natuurlijk bij, zoals hospitality, duurzaamheid, oplossingen voor meer inclusiviteit, diversiteit en betere posities op de arbeidsmarkt. Ideeën dus die ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen. 

We zoeken voortdurend naar de balans tussen high tech en high touch. Duurzame ideeën en plannen van jonge ondernemers die een positieve impact hebben op iedereen in onze samenleving. Daarom stimuleren we studenten, startups en andere jonge ondernemers die kijken voorbij overmorgen.

Het voordeel voor jou als ondernemer of startup

Alle inschrijvingen worden nauwkeurig beoordeeld door het innovatieteam van CSU. Daarna buigt onze negenkoppige vakjury zich over de beste innovaties. Vakjurylid Remy Gieling is een kenner op het gebied van startende ondernemers en innoverende ideeën. Hij legt uit waarom het juist voor beginnende ondernemers, startups en scale-ups zo waardevol is om zich in te schrijven voor de CSU Innovatie Award.

Remy: “Tijd is schaars voor jonge ondernemers en startups. Trajecten als de CSU Innovatie Award kosten een tijd en energie, maar het levert je een heleboel op, zoals inzicht, feedback en zichtbaarheid. Wanneer je meedoet – en je misschien zelfs wel wint – dan sta je in één klap op de kaart bij anderen, potentiele klanten, talenten, investeerders. En dat kan jouw startup natuurlijk echt een enorme boost geven. Met alle input van de juryleden, pitchsessies en coachingsessies kom je sneller tot jouw ‘product market fit’, jouw unieke propositie. Dat maakt dat je sneller kunt groeien en sneller op weg kunt gaan met je product idee of dienst in de door jou gewenste richting. Ik nodig dan ook alle jonge ondernemers, startups, scale-ups of briljante geesten met een goed ondernemingsplan van harte uit om zich in te schrijven voor de CSU Innovatie Award!

De CSU Aanmoedigingsprijs

De ervaringen en vernieuwende inschrijvingen van de voorgaande edities zijn erg positief. Daarom is er nu nóg een versneller toegevoegd: de CSU Aanmoedigingsprijs. Dit is een glansrijke stimulans voor het beste innovatieve idee dat nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient. De winnaar van de CSU Aanmoedigingsprijs krijgt de spotlights gericht op zijn of haar originele idee en wint bovendien een bedrag van 2.000 euro.

Tip ons!

Ken jij een jonge innovator, een startende ondernemer, een interessante startup, of misschien zelfs een student met een vernieuwend ondernemingsplan, die je zou aandragen voor de CSU Aanmoedigingsprijs? Of misschien ben jij die jonge innovator zelf wel?

Iemand aandragen of jezelf inschrijven, kan via onderstaande buttons.