Laat je inspireren door Plaex, de winnaar van 2020

In navolging van het VR trainingsplatform van Warp Industries door Guido Helmerhorst (2018) en de informatie-op-locatie-applicatie Spacetime Layers door Patrick Trentelman (2019), werd slimme afvalcontainer Plaex winnaar van de CSU Award 2020.

Tyrell Pantophlet en zijn team ontwikkelden een slimme afvalcontainer die het via artificial intelligence mogelijk maakt om afval te scheiden bij de bron. Zijn idee is ontstaan vanuit een grote passie voor duurzaamheid, ondernemen en slimme technologie. Gedreven om een positieve, duurzame impact te maken op de toekomst heeft hij samen met zijn team Plaex ontwikkeld. Het systeem – gebaseerd op artificial intelligence – maakt identificeren van materialen zeer betrouwbaar. Dit levert een grote bijdrage aan het effectief recyclen van afval.

Plaex is niet alleen praktisch en innovatief, maar ook nog schaalbaar. Een fantastische innovatie binnen de facilitaire branche en voor de samenleving als geheel. En daarmee de terechte winnaar van onze succesversneller. Laat je inspireren door Tyrell en bekijk hier zijn pitch voor de CSU Innovatie Award 2020:

Pitch Innovatie Award 2020 Plaex

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.