Stem jouw favoriet de finale in van de CSU Innovatie Award 2023!

Op 11 oktober pitchten zes zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties aan de vakjury van de CSU Innovatie Award. Onze zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche. De jury wijst twee finalisten aan, jij kiest de derde finalist! Bekijk en beoordeel de zes ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst en stem jouw favoriet naar de finale.


De zes kanshebbers

 1. Visual Contracts builder
  Visual Contract Builder biedt de mogelijkheid om vanuit templates gemakkelijk en slim begrijpelijke, visuele contracten te maken. Recht en arbeid worden zo toegankelijker voor iedereen op elk niveau.
 2. iTapToo Refillpoint
  Een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje. Verpakkingsvrij, suikervrij, vervoersarm en handig aangesloten op de waterleiding van kantoren, scholen en openbare plekken.
 3. Drop2Drink Unit
  De Drop2Drink unit filtert hemelwater tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard. Dit decentrale filtersysteem is compact, zelfreinigend, kostenefficiënt en filtert zonder toevoegingen.
 4. NANDO
  Het team van NANDO monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken. De data worden direct gedeeld om kennis en inzicht te bieden in de kwantiteit en kwaliteit van afvalstromen.
 5. AI-Hologram (LEXIE)
  Met het slimme AI-hologram LEXIE maakt Media Hologram de werkzaamheden, de overdracht en de potentiële taalbarrière van facilitaire dienstverlening op locatie gemakkelijker, sneller en slimmer.
 6. TaqtOne
  Met het TaqtOne systeem worden werkzaamheden van faciliteitsmedewerkers op locatie digitaal gedocumenteerd zodat gebruikers en medewerkers precies weten wat er waar is schoongemaakt.

Het stemmen is inmiddels gesloten.


Stemmen kan tot 2 november 12.00u
Van 23 oktober tot en met 2 november 12.00u heb je tot de mogelijkheid om 1x op jouw favoriet te stemmen. De pitcher met de meeste stemmen staat samen met de twee juryfinalisten op het grote podium op 8 november tijdens de finale van de CSU Innovatie Award 2023.


Winnaar van de CSU Innovatie Award
De winnaar gaat naar huis met onze succesversneller; een investeringsbudget van € 10,000,-, professionele begeleiding en coaching, een breed nieuw netwerk, een marketingboost én ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.