Inschrijving innovatieprijs van het jaar sluit op 7 september 12.00u

Uden, 25 augustus 2023 – Tot 7 september 12.00u kunnen innovatieve ondernemers, startups en studenten hun slimme ideeën inschrijven voor de CSU Innovatie Award 2023. Deze innovatieprijs is er voor de meest impactvolle innovatie voor de facilitaire branche, een wereld met een gigantisch potentieel. Inschrijven kan eenvoudig door hier te klikken.

De kracht van de facilitaire branche
De facilitaire branche biedt een immense invloed die mogelijk verder reikt dan verwacht. Diepgeworteld in de samenleving is de invloed ervan enorm. De facilitaire branche omvat een breed scala aan diensten op verschillende locaties waar jaarlijks miljoenen mensen werken, wonen, reizen of recreëren. Van schoonmaak, beveiliging, receptie, werkplekinrichting tot catering en afvalverwerking. De facilitaire branche is overal waar mensen zijn.

Jurylid CSU Innovatie Award Ras Lalmy, managing director toonaangevende tech incubator YES!Delft: “In mijn dagelijkse bezigheden werk ik met tech startups, nanotechnologie, quantum computing en veel medische en extramurale zorg toepassingen. Het is een heel breed pallet aan innovatieve startups, die zich over het algemeen niet of nauwelijks op de facilitaire branche richten. Terwijl ik goede mogelijkheden voor de startups zie binnen het facilitaire werkveld. De facilitaire branche is zo breed dat er altijd wel een link te leggen is tussen de ideeën en de vragen vanuit de facilitaire wereld, zoals het slimmer maken van gebouwen.”

Faciliteer de toekomst met deze innovatieprijs
CSU daagt ondernemers, start-ups en studenten uit om hun innovatieve idee op scherp te zetten binnen de brede facilitaire branche. De winnaar van de CSU Innovatie Award 2023 ontvangt begeleiding van de juryleden, professionals met veel ervaring en expertise in hun eigen vakgebied en een groot (maatschappelijk) netwerk, bij de doorontwikkeling van de innovatie. Ook ontvangt de winnaar een investeringsbudget van € 10.000,-  en een marketing-boost.

Eerdere winnaar CSU Innovatie Award, Guido Helmerhorst van WarpVR: “De CSU Innovatie Award heeft ons enorm veel gebracht. Met name als het gaat over validatie van onze technologie en visie in de facilitaire branche.” Inmiddels wordt de innovatie in veel verschillende werkvelden en industrieën in binnen- en buitenland ingezet voor toepassing. En dat portfolio groeit nog steeds.

Inschrijven tot 7 september 12.00u
Heb jij de scherpe, vooruitziende blik voor een slimmere, betere, schonere en duurzame toekomst? Innovaties inschrijven voor de zesde editie van de CSU Innovatie Award kan tot 7 september 12:00 uur via: csuinnovatieaward.nl/aanmeldformulier/

De winnaar van 2023 wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke finale op CSU Congres op 8 november.

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.