Winnaar van de CSU Innovatie Award 2021 is…

Op donderdagavond 11 november vond de finale plaats van de vierde CSU Innovatie Award. Winnaar van de CSU Innovatie Award 2021 is: Bubbleflush! Van harte Dennis Luiten en Hidde Reitsma.

Zij hebben onze succesversneller in ontvangst mogen nemen tijdens de zinderende finale in Studio 21. Hun innovatie: een ultrasoon toilet reinigingssysteem zonder gebruik van chemicaliën, is dé meest impactvolle innovatie deze vierde editie. Dennis en Hidde winnen €10.000,- investeringsbudget, professionele begeleiding en een marketing-boost.

Jury over de winnaar
Over de winnende innovatie zei de vakjury, bij monde van juryvoorzitter Esmée Ficheroux: “Het is een mooi principe, waar een elders gebruikte techniek met ultrasoon geluid op de facilitaire branche is toegepast. Hiermee kan slim en duurzamer worden gereinigd wat je met borstel alleen niet schoon krijgt. Een schoonmaakteam krijgt het ergonomisch gemakkelijker en hoeft geen extra reinigingsmiddelen te gebruiken. Dat is een mooie vooruitgang voor de facilitaire branche.”

Hier meer over de winnaar en natuurlijk ook over de twee runners-up Walkingroom en seesoap.

Duurzaam met impact
Bij de CSU Innovatie Award staat een nieuwe toekomst centraal die draait om een gezonde, schone en duurzame wereld. CSU daagt jonge ondernemers, start-ups en studenten uit om hun slimme oplossingen hiervoor in te sturen. Innovaties die de leefwereld en werkomgeving van iedereen beter, gezonder en gelukkiger maken.

Nieuw dit jaar
Nieuw dit jaar is de aanmoedigingsprijs. Dit is een glansrijke stimulans voor het beste innovatieve idee dat nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient. Studio Automated won deze met On-Edge vuildetectie; een vuildetectie-systeem met behulp van AI en bestaande camera’s voor gerichtere inzet van resources. Rob Hoefnagel wint hiermee een bedrag van 2.000 euro. Gefeliciteerd!

Meer over deze aanmoedigingsprijs? Klik hier.

Inschrijven voor de CSU Innovatie Award?
Heb jij zelf dé oplossing voor uitdagingen van morgen en overmorgen? De inschrijving voor de CSU Award is op dit moment helaas gesloten. Maar wanneer je jouw idee of innovatie toch al met ons wilt delen, doe dat dan gerust! Wie weet inspireren we elkaar tot iets nieuws, of nemen we jouw idee alvast mee voor de CSU Innovatie Award 2022. 

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.